Златка Райкова прие в тв шоу предложение за брак

20 март 2018 | 15:20 Дачев
Една от най-големите изненади в историята на „Като две капки вода“ по NOVA - предложение за брак, беше акцентът на изминалата вечер в шоуто. След автентично преобразяване в Мадона, 32-годишната пазарджиклийка Златка Райкова (a.k.a. "Русата Златка") получи и предложение за брак от своята половинка, 24-годишния старозагорец и MMA-боец Георги Валентинов.
 
Чаровната блондинка се развълнува не само от предложението, но и от присъствието на най-близките й приятели в публиката и появата на баща й, специално пристигнал за повода. 
 
Така романтичната история се повтори след последния сезон на риалити предаването "VIP Brother 2017", продукция на други продуценти, но по същата телевизия, когато през месец октомври Даниел Петканов предложи на Александра брак и предложението бе прието.
 
* * * * * * *
 
След многото успешни преобразявания, победител за вечерта беше Константин с образа на Василис Карас. „Софи се справи безупречно и много прилича на мен“, заяви Марги Хранова за представянето на Софи Маринова като самата нея. Боби Захариев получи одобрението на колеги и жури с преобразяването в Джеймс Браун, което му донесе и второ място в класацията за вечерта. 
 
 Следващата седмица Иван Юруков ще се превърне в краля на мрака – Мерилин Менсън. Софи Маринова отново ще се изправи пред текстовете на английски език заради Шер, а Славин ще излезе напълно от зоната на комфорта с AZIS. 
 
Гери-Никол ще се впусне в огнени ритми с образа на Шакира, а Златка Райкова ще покаже какво е български рап като Ицо Хазарта. Марги Хранова ще опита и най-сложните нива на ориенталското звучене с образа на Софи Маринова, а Константин ще се превърне в тийн идола за цяло поколение – Бритни Спиърс. 


ИЗБРАНО