Талантливи участници и много емоции на кастинга на Фен ТВ

19 март 2018 | 13:02 Дачев
В събота, на 17 март в София, се проведе кастингът за нова поп-фолк звезда на ФЕН ТВ. В рамките на целия ден десетки участници се бориха да сбъднат своята мечта.
 
Според регламента всички претенденти трябваше да изпълнят по две песни – една от задължителен списък и една по желание. Много от тях обаче изпяха и допълнителни парчета, сред които фолклорни, сръбски и R&B.
Още преди официалния старт на кастинга, кандидатите бяха заели местата си и нетърпеливо очакваха да се явят пред журито, за да покажат своите възможности. През цялото време репортерката на ФЕН ТВ Гергана Петрова им вдъхваше кураж и им задаваше разнообразни въпроси.
 
„Ще излъжа, ако кажа, че нямаше притеснение. Притеснение имаше, но да се надяваме, че се представих добре“, сподели след изпълнението си един от участниците в кастинга.
„Чувствам се много добре, все едно си бях вкъщи и пях под душа. Много ми е готино, хората също са много готини. Позитивно настроени са към теб, успяват да те отпуснат. Затова аз казвам на тези, които имат желание, следващият път да се явят, защото няма да съжаляват“, не скри емоцията си друг кандидат.
 
Директорът на музикалната телевизия Ненчо Касъмов остана доволен от кастинга и заяви, че някои от участниците са много подготвени, но други трябва да работят по-усилено: „Имаше доста интересни гласове, доста подготвени изпълнители. Има и начинаещи, които ги насочваме какво трябва да правят, ако искат да се занимават професионално с музика. Но като цяло кастингът е много добър“, заяви Касъмов.
 
Предстои компетентно жури да обсъди изпълненията на участниците и да прецени кои от тях ще преминат напред.


ИЗБРАНО