Камелия в сериала „Скъпи наследници“

16 март 2018 | 15:27 Дачев
След като през 2012 г. певицата Камелия показа актьорски заложби в „Ракия Sunrise“, сценична драматизация на "Шоуто на Слави", поп-фолк звездата и жури в "Гласът на България" влезе в актуалния сериал „Скъпи наследници“.

Тя изигра себе си и изненада жителите на Бели Вит с нестандартно появяване. По покана на кметския наместник Цветан, Камелия забавлява местните жители по време на благотворителен мач в селото. Оказва се, обаче, че животът е най-големият драматург и екранното й изпълнение да пее на каруца повтаря реална случка от нейната ранна професионална кариера.

"Участието ми в „Скъпи наследници“ беше много емоционално изживяване. Беше много хубаво и да се докосна до актьорите, до естествения декор на сериала, който е толкова натурален. Но е и нещо, което съм изживяла преди много години. Припомних си времената, когато пях на една сватба, която се оказа, че е на стадион, а аз съм звездата на тържеството. Оказа се, че ще пея на едно ремарке, поставено в средата на стадиона, а на него постлан килим... По едно време започнаха да ме разхождат като мечка на синджир да ме видят роднините. Даваха ми пари - кой  2, кой - 5 лева", през смях сподели Камелия тази сутрин в "Преди обед" по bTV.

Фолк дивата разкри, че е снимала сцената си на минусови температури, като самата тя пяла съвсем леко облечена. Докато изпълнявала песента си, конят често се плашел, мърдал се и каруцата постоянно се клатела...


ИЗБРАНО