Изненади за Тони Димитрова в ”Търси се”

14 март 2018 | 11:03 Дачев
Откровен разговор с изпълнителката на „Ах, морето“ – 18 март от 11:00 ч. по bTV  
 
За любовта, семейството и приятелите ще се говори в ефир тази неделя, когато гост  в „Търси се“ е една от най-романтичните и мелодични изпълнителки в българската поп музика – Тони Димитрова.

За нея приятелите казват, че в любовта има нужда да е по-слаба и женствена, защото мъжете в живота й са позволявали да бъде такава.
Един от най-близките й приятели – Драго Драганов, е първата изненада в предаването. За мен тя е като сълза, за разлика от представата, че винаги е усмихната, казва тв водещият. Не крие, че двамата ги свързват предимно сълзите, защото много пъти са плакали заедно и нямат тайни един от друг. В живота не съм толкова усмихната, потвърждава изпълнителката на „Ах, морето“.  
 
17-годишната й дъщеря й Магдалена споделя, че въпреки разминаванията, които е имала с  майка си, сега тя е най-близката й приятелка. Искам да имам нейната усмивка, признава Маги. Двете дори си правят една и съща татуировка на раменете – коала, като символ на тяхната близост. 
Маги разказва още, че е имало момент, когато е трябвало да бъде по-силна от майка си. Това се случва в най-трудния период от живота на Тони – когато си отива нейната майка и опора в семейството. Самата Тони  казва, че не може да преодолее загубата и е станала различен човек.
 
Братът на Тони – Йордан и снаха й Нели същото застават пред камерата на „Търси се“. Те описват Тони като много щедър човек с огромно сърце. Последният пример за това е сбъднатата мечта да пътуват до екзотично място.
Йордан, който живее във Варна, благодари на сестра си, че в момента тя основно поема грижите за баща им.  
 
Зрителите ще видят и двама от колегите на Тони Димитрова в Бургаския театър – директора Борислав Чакринов и актрисата Димитрина Пенева. Те описват Тони като изключителен човек и домакиня. Разкриват, че на една от премиерите тя толкова  се е притеснила, че се наложило да викат Бърза помощ...