Криско - специален гост в „Комиците и приятели”

13 март 2018 | 12:44 Дачев
Тази седмица гостуват още Златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, певицата Лора Караджова, певицата Ева
 
Криско e специален гост на „Комиците и приятели” тази сряда, 14 март. От 22:00 ч. в ефира на bTV рапърът ще изпълни своята песен „Герои”.
ТВ водещият Ценко Цаков (Любо Нейков) пък ще излезе на среща с жена, докато режисьорът му продължава да му подсказва в ухото, а тримата зевзеци Христо Гърбов, Руслан Мъйнов и Петьо Петков-Шайбата ще сипят нови градски мъдрости на килограм.
 
Златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика са специални гости на 15 март, четвъртък. Именно в тяхна чест на сцената ще излезе ансамбълът „Гладните добичета” (Любо Нейков и Ненчо Илчев), който ще покаже своите умения в художествената гимнастика. 
 
Певицата Лора Караджова ще изпълни песента си „Виждам те”, а шоуто ще завърши с новините от новинарската емисия на „Комиците” с водещи Юксел Накъдриев (Любо Нейков) и Виктория Бедрова (Кръстю Лафазанов).
 
Петъчно, зрителите ще могат да се качат на борда на най-новата свръхнискотарифна авиокомпания, докато Бойко Борисов (в ролята – Любо Нейков) ще се бори с триглавата ламя на корупцията. Специален гост ще бъде певицата Ева, която ще изпълни своя сингъл „2 в 1”.