Изпитание за бързина и ловкост в Hell's Kitchen

13 март 2018 | 12:17 Дачев
Затруднения с новото меню на шеф Ангелов по време на първата вечерна резервация за седмицата
 
Тази вечер в Hell’s Kitchen България (21:00 часа по NOVA) професионалните готвачи ще се изправят през изпитание за бързина и ловкост. Ресторантът на шоуто ще въведе напълно ново меню, а с това ще дойдат нови затруднения в двата отбора. В края на напрегнатата вечерна резервация един от участниците ще получи престилката на номинираните.
 
Първото предизвикателство за участниците тази седмица ще постави на изпитание бързината им и тяхната способност да извършват прецизна работа, докато са притиснати от времето. Те ще трябва да разточат фина прясна паста, като нейната дължина трябва да бъде възможно най-дълга. Двата отбора ще получат точно 20 минути, за да направят възможно най-много паста, а победителите ще получат разтоварващ следобед на басейн, докато победените приготвят всички заготовки за вечерта по новото меню.
 
Първата вечерна резервация с напълно ново меню ще срещне професионалистите с непреодолими трудности. Шеф Ангелов ще очаква от тях концентрация, координация и перфектни чинии, но още при стартерите сините и червените ще се сблъскат с невъзможността да приготвят перфектни сосове. Ще успеят ли да се мобилизират двата отбора или ще разочароват Виктор Ангелов? Кой отбор ще се представи по-зле и кой ще бъде първият номиниран за изгонване тази седмица, ще разберем тази вечер.