„Помощ след ремонт“ идва по Fine Living

9 март 2018 | 13:12 Дачев
По два епизода всеки понеделник, от 12 март в 22:00 ч.
 
Лицензираният строител Джон ДеСилвия се завръща с чисто новия сезон на „Помощ след ремонт“, в който мечтите за обновяване на собствениците на къщи се превръщат в истински кошмар. 
 
От повредени основи до наводнени мазета – няма нищо, което Джон и неговият екип да не могат да поправят. Те са истинско спасение за разстроените семейства и за броени дни превръщат катастрофалните пространства в ослепителни.
 
Този сезон Джон и екипът му се грижат за безопасността на едно семейство, докато бързат да поправят разширението на къщата, което се отделя от нея.
И още: майка дава всичките си спестявания на майстор, който не успява да изпълни поръчката, а Джон и екипът му трябва да поправят бъркотията и да ѝ осигурят мечтаната кухня.
 
* * * * * * *
 
Друг акценти от програмата на "Fine Living" през март 2018 г. е поредицата "Невероятно пространство" - по два епизода всеки четвъртък в 21:00 ч.
 
Според специалиста по оползотворяване на пространства Ерик Грифин, всяка къща си има скрит потенциал. Независимо дали живеете в скромен апартамент или огромно имение, Ерик и екипът му могат да превърнат неизползваните квадратни метри в наистина невероятни пространства. 
 
Тавани, мазета, складове и стълбища винаги имат нужда от подобрения! 
 
В този сезон на поредицата Ерик посещава красивото рибарско градче Роуейтън, Кънектикът, където превръща тясна селска къща в нещо съвсем различно. По-късно той преобразява претрупано с вещи мазе в шикозен ирландски пъб, а друго мазе – в хокейна пързалка, след което превръща неудобна, неизползвана стая в модерна бърлога и антре, като премества тавана... 


ИЗБРАНО