4 сватби и 2 бебета в еп.2 на „Столичани в повече“ в петък

8 март 2018 | 12:40 Дачев
Пълна лудница и невиждано досега събитие очаква зрителите във втория епизод от новия 12-и сезон на „Столичани в повече“ - на 9 март от 21:00 ч. по bTV.
Сериалът бе възобновен преди седмица, на 2 март.
 
Новата ситуация ще подейства позитивно в отношенията между семействата Лютови и Чеканови. Съвсем неволно, отец Григорий и Гретхен също ще се включат в щастливото събитие.  Те ще трябва да преглътнат своите различия и да се възползват от създалите се обстоятелства. В семейство Лютови, Йовка и Спас съобщават две прекрасни новини. Бременност и сватба. Поради предишни събития, Славея въобще не е ентусиазирана от тази информация и не вярва в истинността й. Но по-късно се оказва, че Йовка наистина е бременна, и то с близнаци. Сватба също ще има и Йордан започва да търси вариант и средства за организацията на предстоящото събитие.
 
Междувременно, в къщата на Чеканови се заформя необикновен празник от две сватби. Щастливите двойки  ще дадат своя обет в един и същи ден. Разходите ще  поеме г-н Фридрих, а мястото, ще бъде в кръчмата на Пацо. 
 
След като Гришата вече има жилище, Гретхен ще приеме предложението му за брак. Двамата определят дата за сватбата си и отиват при Пацо, за да резервират кръчмата му. Оказва се, че Йордан, Рангел, Фридрих и Гришата са там по същата причина. Фактът, че сватбите са планувани в един и същи ден, предизвика скандал. Но г-н Фридрих потушава страстите,  заявявайке, че той ще поеме всички разходи и на четирите сватби.


ИЗБРАНО