Поли Генова напуска ”Гласът на България”?

8 март 2018 | 12:02 Дачев
Младата изпълнителка Дара Екимова, дъщеря на Ива Екимова и покойния Дими (от „Сленг“), е един от участниците, които ще изпробват вокалния си талант в четвърти епизод на „Гласът на България“.  
 
В изданието на шоуто в неделя зрителите на bTV ще видят няколко българи, израснали в чужбина, както и чужденци, които идват у нас, за да станат част от „Гласът на България“. Млад мъж със смесени корени – наполовина французин, наполовина испанец, възпитан в ромско семейство, - ще се качи на сцената в опит да трогне журито с класиката “Je t’aime”.
 
Сцената ще бъде завладяна и от редица класически и рок изпълнения, възприемани за по-скоро мъжки песни ще бъдат изпети от жени, а един млад кандидат за слава ще се опита да впечатли журито с хард-рок версия на поп-фолк хита на Милко Калайджиев „За да те забравя“.
 
* * * * * * *
 
Със запълването на отборите в „Гласът на България“, страстите сред треньорите се разгорещяват и емоциите взимат връх. Историята на едно 20-годишно момиче, което не получава подкрепа от баща си, ще върне Поли Генова назад в годините, когато собствените й родители са били разколебани дали да поощрят мечтата й да се занимава с музика. 
 
Поли ще си спомни безценната подкрепа на своята баба, която напуска работата си, за да има време да я води на уроци по пеене. „Аз съм това, което съм, благодарение на баба ми. Много е важно някой да те подкрепя“, разказва Поли със сълзи в очите.
 
Минути след това емоциите взимат връх и тя решава да напусне сцената на шоуто!
 
Какво предизвика ескалацията в отношенията й с другите треньори, ще стане ясно в неделя, 11 март, от 20.00 часа.


ИЗБРАНО