Двоен първи епизод на ”Полицаите от края на града” в петък

6 март 2018 | 18:36 Дачев
Медийна гала премиера днес - любопитни детайли от синия килим
 
С двоен първи епизод започва най-новият комедиен български сериал  "Полицаите от края на града" на 9 март в 21.00 ч. по NOVA. "В историята на киното и сериалите има много продукции на полицейска тематика - някои сериозни, други комедийни. В последните 20 години правим продукции, които забавляват хората и това е страхотно. С "Полицаите от края на града" се насочихме в комедийната посока, сериалът ще предизвиква много усмивки. Имаме изключителен отбор от актьори! Целта на сериала е да забавлява. Стартираме този петък и се надявам да имаме успех" - сподели продуцентът на сериала Магърдич Халваджиян, който - заедно с главните действащи лица в поредицата - посрещна представители на медиите на специален син килим по време на премиерата на първия епизод. 
 
Полицаите от несъществуващото РПУ Запад надминават и най-смелите очаквания за абсурдни ситуации, в които могат да попаднат служителите на реда. Банков обир, инфарктен разпит на заподозрян и труп, от който спешно трябва да се отърват, са само част от аварийните ситуации, пред които ще се изправят Инспектор Пламенов - Пацо (Герасим Георгиев - Геро) и специалния му екип в състав – Калоян Милев - Калата (Румен Угрински) и  Кристиян Колев – Крис (Кристиян Милатинов) още в началото. И когато зрителите си мислят, че няма какво повече да се обърка, специалният отряд на „Полицаите от края на града” нанася поредния забавен удар, доказвайки, че за него няма невъзможни неща.
 
Провал в службата се превръща в най-страшния кошмар на Пацо – той е понижен, бонусите му са временно отнети и е преместен в РПУ Запад, под наблюдение не на друг, а на собствения му тъст. Но това не е всичко, защото целият му живот ще се промени на 180 градуса. Пацо заедно със съпругата, дъщеря си и майка си е принуден да се премести да живее… на Запад. Любящата му половинка Нели, в обувките на която влиза Стефания Колева, никога през живота си не е работила, но сега ще попадне в ново доста забавно амплоа. Дъщерята на Пацо - Криси, в чиято роля ще видим още едно ново лице – Йоана Кирчева, също ще бъде изправена пред огромно предизвикателство. Подготвени ли са за това, което им предстои, и какво ще им донесе новият им живот – зрителите предстои да видят съвсем скоро. 
 
В “Полицаите от края на града” зрителите ще видят някои от най-популярните и обичани комедийни актьори: Герасим Георгиев-Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров. Много млади и талантливи актьори също участват в най-новия български комедиен сериал, а някои от тях ще направят своя телевизионен дебют. Поредицата е със специалното участие на телевизионния тандем Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, както и на Виктор Калев, които също влизат в полицейски униформи.
 
Как забавните полицаи са способни да попадат в най-абсурдните ситуации, които човек може да си представи, ще видим от 9 март, всеки петък вечер.