”Откраднат живот” през седмицата

5 март 2018 | 11:54 Дачев
Тази седмица в „Откраднат живот: Критична точка“ зрителите ще проследят изпитанията на сестра Жекова, която ще попадне в безизходна ситуация с лихварите на Васко. Приятелите й в болницата обаче няма да я оставят и ще потърсят свое разрешение на проблема. 
 
В отделението ще постъпи един специален за Тони Ковачев човек, а Марио ще направи опит да изясни отношенията си с д-р Огнянова. 
 
Новият финансов директор - Ина Фотева, ще продължи да внася екстравагантни промени в болницата, които няма да се харесат на лекарите и ще провокират нови словесни двубои. 
 
Един от сериозните казуси на седмицата ще бъде приемането на дете, останало на последната стъпка от смъртоносната игра „Син кит“. 
 
Какво ще се случи със сестра Жекова? Ще успее ли Ина Фотева да намери златната среда или ще продължи да се движи в „критичната точка“ в болницата? – зрителите ще разберат от вторник до петък, 20:00 ч. по NOVA
 
* * * * * * *
 
„С „Откраднат живот” ми се случи нещо изключително. От студентка мечтая за драматични роли. Знаех, че един ден след комедиите ще дочакам и ролята в този сериал. Тук успях да излея всичките си сълзи“ - сподели вдъхновената Марта Вачкова пред Лора Крумова в неделния сутрешен блок "Събуди се".
 
Обичаната българска актриса не скри, че сериалът носи много на екипа и позволява на актьорите да изпитат гамата от емоции, които пълнокръвните образи предлагат. 
 


ИЗБРАНО