Оскари 2018 (неделя, bTV Cinema)

2 март 2018 | 20:15 Дачев
Срещи с холивудски знаменитости, преки връзки от Лос Анджелис и пряко излъчване на церемонията (*) по връчване на най-престижните награди за кино. Специалният кореспондент на място Мариета Мелроуз ще покаже как изглеждат Лос Анджелис и театър "Долби" в навечерието на голямото събитие. Зрителите ще станат свидетели на партитата, които съпътстват наградите, ще се срещнат с някои от героите на вечерта.
 
В специалното студио с водещ Михаил Дюзев един срещу друг ще застанат с прогнозите си актьори, блогъри и модели. Интригата ще се допълни с ексклузивни видеа с някои от звездите на номинираните филми. Всичко за 90-годишната история на церемонията - гафовете, възходите и паденията, скандалите...
 
Водещият е подготвил два плика, в които ще накара филмови наблюдатели да запишат своите прогнози с имена на победителите. Тези пликове ще бъдат отворени в предаването „Преди обед” в понеделник, за да видим кой е познал верните резултати.

* Церемонията ще започне в 03 ч. българско време на 5 март (в нощта на неделя срещу понеделник) и ще завърши около 6:30 - 7:00 ч. сутринта. Водещ е Джими Кимъл. Вижте номинациите по категории.

 




ИЗБРАНО