Предложенията на Travel Channel през месец март 2018

28 февруари 2018 | 15:37 Дачев
Кралете на басейните
Премиери от 1 март, в четвъртък от 21:00 и 21:30 ч. и в събота от 19:30 
 
Три нови поредици от епизоди на „Кралете на басейните“ по Travel Channel - ще видим някои от най-впечатляващите американски водни архитекти, докато създават достойни за награди плувни басейни.
 
Кели Кавинес и синовете му Крисчън и Камерън се заемат с тематичен воден парк, посветен на пиратите- те ще изкопаят басейн в стил минна шахта. В Аризона Джереми и Джей от „Premier Paradise“ създават басейн, който се отличава с три преодоляващи законите на гравитацията водопада и барбекю. В Тексас Кайл и Джъстин от „Peek Pools & Spas“ нсталират басейн с изчезващ край. В Тенеси те се заемат с огромна кухня на открито и бар в басейн за плуване.
 
Строители на къщи сред клоните на дърветата
Премиери в четвъртък, от 1 март, от 22:00 
 
Силни необичайни изживявания и бягство от ежедневието – на повече от четири метра над земята... Джеймс Рот -"B’fer" и Крис Хаке"Ка-V" и техният екип изграждат изключителни ваканционни къщи сред клоните на дърветата, като внушителните им проекти са по върховете.
 
Момчетата изграждат и въжен мост в Масачузетс - тайно убежище в духа на митичния Саскуоч на територията на Голямата стъпка и спираловидно стълбище, изработено от гигантско стъбло на дърво в Монтана. Те правят и най-голямата си до момента къща сред клоните на дърветата в сърцето на планинската верига Блу Ридж.
 
Поредица за строителство на големи височини, която достига висотите на иновациите в областта на изграждането на къщи сред клоните на дърветата.
 
Строителство извън мрежата: Норт Пол и ранчо в Биг Скай
Премиери в петък, от 2 март, от 22:00
 
„Строителство извън мрежата“ се завръща с две специални предизвикателства. Първо се отправяме към град Норт Пол (2 март, от 22:00; 60 мин.), където роденият в Аляска строител Джеф Уорд и синът му Брайс – настоящият кмет на Норт Пол – се борят със природните стихии, за да построят една хижа извън мрежата. След това отиваме към далечната Монтана, където Джон и Ета строят своето ранчо в Биг Скай (по два епизода в петък, от 9 март, от 22:00; 6 епизода x30 мин.), преди да е настъпила суровата зима. Тук материалите и съседите може да са малко, но има достатъчно пуми и вълци!
 
Приветствайте тези безстрашни строители, докато седите удобно настанени във вашите фотьойли.
 
Златна мина в задния двор
Премиери в събота от 17:00 до 18:30 и в неделя от 19:30 до 21:00  от 3 март
 
Макар че може да не е дословно вярно, че ако копаете достатъчно дълбоко във всяка крайградска градина, в крайна сметка ще откриете едно или две парчета чисто самородно злато, справедливо е да се каже, че всеки собственик на къща с пренебрегнат навес или друга допълнителна постройка в двора е възможно да седи върху истинска златна мина.
 
В тази нова поредица, многостранно надареният Бен Сарджънт се заема да демонстрира, че от тези порутени хамбари, забравени сред моравите, цветните лехички и зеленчуковите градинки на Америка, могат да се направят пари. Тайната е в проявата на въображение, а Бен и неговият екип го използват в големи количества, докато се заемат с превръщането на стари постройки в ценни активи.


ИЗБРАНО