„Комиците и приятели” сезон 12 от сряда по bTV

27 февруари 2018 | 17:57 Дачев
Стоянка Мутафова със специално участие в първия епизод от новия сезон
 
Комиците и приятели” се завръщат в ефира на bTV уре - сряда, 28 февруари 2018 г., след като предишният сезон завърши на 31 май 2017 година. За тази и следващата седмица програмата предвижда по три половинчасови издания - от 22:00 до 22:30 ч. в дните сряда, четвъртък и петък, след което започва "Шоуто на Слави".
 
Още в първия епизод на предаването, специално участие ще вземе голямата Стоянка Мутафова. Вечният студент Здравко Ахилесов (в ролята – Ненчо Илчев) ще реши да мине към третия пол, за да вземе изпита си при професор Тазобедрев (Кръстю Лафазанов).
 
Освен любимите персонажи, в епизода ще се появят и нови образи, като компания за свръхнискотарифни полети. Новият сезон няма как да започне и без музика, като Руслан Мъйнов ще представи новата си песен с брас бенд „Виво Монтана”.
 
Вторият епизод е на следващия ден - четвъртък, 1 март. В предаването тогава комиците посрещат Баба Марта заедно с Орлин Павлов, който ще изпълни песента от сериала „Скъпи наследници”. 
Зрителите ще се забавляват и с пародия на сериала, както и със скеч по случай европредседателството на България, където всеки актьор ще поеме ролята на държава от ЕС.
 
Какво би представлявала една прогноза за времето, пълна с продуктово позициониране, ще стане ясно в петъчния епизод, 2 март.
Тримата старци (в ролите – Любо Нейков, Христо Гърбов и Кръстю Лафазанов) ще обсъждат актуалните проблеми на българския пенсионер. Победителят от четвъртия сезон на „Гласът на България” Радко Петков ще изпълни дебютния си сингъл заедно със своя ментор Иван Лечев.


ИЗБРАНО