Абитуриентска риалити рубрика в ”Преди обед”, кастинг

21 февруари 2018 | 11:01 Дачев
Търсят се двама абитуриенти за "тотална трансформация"
 
Двама абитуриенти се преобразяват за бала с помощта на позитивната поредица на „Преди обед” по bTV - „Промени се“. Нейното първо издание бе през 2014 година.
Риалити предизвикателството се завръща с нов трети сезон, в който фитнес треньорът Лили Стефанова ще работи три месеца с победителите от специален за целта конкурс.
 
„Промени се“ е проект на екипа на сутрешното токшоу, който реализира вече две успешни издания. Новият сезон поставя на фокус младите хора, които завършват училище и започват нов етап от своя живот в света на възрастните. 
 
Вдъхновяващият фитнес треньор Лили Стефанова и екипът на „Преди обед” търсят двама младежи, които тази година завършват гимназия и искат да влязат във форма за бала. За да бъде промяната трайна и да се отрази позитивно не само на физическото здраве, освен диетолог и треньор, за младите абитуриенти ще се грижи и психолог. 
 
Екипът на позитивното риалити предизвикателство подготвя и награда - изненада за победителите, която ще им помогне да се погрижат за всички детайли по подготовката за бала.
„Ще се постараем да направим на късметлиите, които ще участват в „Промени се“, един незабравим бал, който ще имат да помнят цял живот,“ сподели Лили Стефанова.
 
Кандидатите за участие в „Промени се“ могат да изпращат на predobed@btv.bg свое видео - как се претеглят на кантара, с обяснение - защо искат да се променят. Те могат и да пишат лично съобщение на страницата на „Преди обед“ във фейсбук (facebook.com/prediobed) до края на февруари 2018 г.


ИЗБРАНО