Роксана и Никита Джонсън в ”Смени жената” - 2

20 февруари 2018 | 12:28 Дачев
Фолк певицата и риалити звездата се присъединяват към героите в социалния проект
 
Няколко звездни семейства ще отворят домовете си за зрители във втория сезон на риалити формата „Смени жената”, който тръгва от 28 февруари по bTV и ще се излъчва всяка сряда от 21 ч. 
 
Те ще експериментират, като разменят съпругите си с напълно непознати хора с коренно различен начин на живот - за една седмица. Семействата ще изживеят емоцията от позитивната промяна.
 
Кастингът за новия сезон е отворен все още, като желаещите семейства могат да се запишат за участие на btv.bg/casting/.
 
* * * * * * *
 
Фолк певицата Роксана, която изгря в „Гласът на България” сезон 1 (2011 г.) и в „Шоуто на Слави”, ще остави двамата си любими мъже - съпруга си Александър и 6-месечния си син, за да заживее в дома на бивш наемник във Френския легион.
Роксана ще замени динамичното си всекидневие на непрекъснато пътуване между домовете си в Ловеч, Кнежа и вечерните участия, за да заживее живота на домакиня в София, която - въпреки че говори пет езика - загърбва кариера в Япония заради съпруга си.
 
Риалити звездата Никита Джонсън (победител в "Биг брадър: 100% натурален" август - септември 2015 г.) също ще се включи в драматичната и забавна размяна на съпруги в новия сезон на „Смени жената“.
Нейното предизвикателство  ще бъде да замени за седмица градския живот в Швеция с типично за българското село всекидневие и от собственик на студио за красота - да участва в семейния фермерски бизнес.
 
* * * * * * *
 
Много драматизъм и емоции очакват зрителите в епизода на социалния сблъсък между скандалната двойка Ангела и Чочо, които наскоро станаха известни с това, че се разхождат като доминант и жена на каишка и силно вярващи евангелисти с две деца.
 
Бикини-фитнес шампионката Биляна Йотовска също ще бъде герой в един от 14-те епизода на новия сезон на експеримента „Смени жената“.
 
* * * * * * *
 
Правилата са ясни: две семейства разменят съпругите си и заживяват по коренно различен начин за една седмица. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя, а след това трябва да наложи своите собствени правила в новото си семейство.
 
Смисълът на размяната на две крайности е да накара участниците да погледнат на семейните си взаимоотношения от друг ъгъл, да открият нов път към най-близките си хора и да осмислят гледната точка на другите.


ИЗБРАНО