Георги Кадурин в „Търси се“ - за центъра на света

15 февруари 2018 | 13:17 Дачев
Георги Кадурин, звездата от сериала „Скъпи наследници“, разказва за работата си, за семейството, за любовта и за приятелите - тази неделя от 11:00 ч. по bTV
 
„Никога не сме оставали тъжни по време на снимки“, разказва Валентин Танев, дългогодишен приятел на Кадурин, с когото играе заедно в най-мащабната продукция на българското телевизионното кино.
Съпругата на Кадурин, актрисата Мариана Миланова, казва, че той е мъдър и търпелив, и е като едно огромно крило над нея и дъщеря им, и винаги мисли първо за тях и най-малко за себе си.
 
Дъщеря им Лора изпраща по водещите Нели и Меги писмо, което таткото ще прочете в ефир. Писмото се казва „Гордея се с теб" и описва колко много Лора обича и колко много се гордее с баща си. „Той винаги дава за нас всичко“, добавя тя.
„Най-трудно е да разбереш детето си, да го отделиш от себе си и да го откриеш като личност, споделя Георги Кадурин. И е много приятно, когато откриеш, че детето ти е достойно, и това е станало без твоя намеса“. 
 
Проф. Мира Кадурина ще върне брат си Георги към детството и най-тежките моменти, свързани с майка му, на която той изцяло прилича.
 
Най-голямата изненада в предаването е пътуване до Якоруда – родното място на Кадурин, където той има къща, обича да се връща там и мечтае един ден да заживее там. Нарича Якоруда „центъра на света". Там зрителите ще видят негови приятели от детството, с които все още е много близък.
 
„Хората имат нужда от неизмислен позитивизъм“ е заключението, което актьорът ще направи в края на едночасовата разходка с Нели и Меги.


ИЗБРАНО