”Режи!” се завръща с нов сезон по Food Network

7 февруари 2018 | 09:46 Дачев
"Режи!" - всяка сряда от днес, 7 февруари 2018 г., от 21:00 часа
 
Дръжте се за престилките! "Режи!" се завръща с нов сезон. Имаме обнадеждени състезатели, смел избор на мистериозни съставки и кулинарни предизвикателства от световни кухни. Присъединяваме се към водещия Тед Алън, който превежда четирима нетърпеливи участници през все по-трудните кръгове на съревнованието: от предястия до пудинги.
 
Наградата е 10 000 долара, а състезателите разполагат само с 30 минути за приготвяне на всяко ястие.
 
Започваме се с международна нотка. Участниците черпят вдъхновение за предястията си от традиционно шведско лакомство - солена торта на пластове. По-късно готвачите се изправят пред чисто американска задача - пикник пред стадиона. Следва специален смесен епизод с предаването на Food Network "Пребори Боби Флей". Кой ще успее да остане в играта и кой ще бъде "отрязан"?
 
* * * * * * * *
 
Още по кулинарния канал:
 
"Шампионат по барбекю за деца" - сезон 2
Всеки делничен ден от 12 февруари от 20:00 часа
 
Състезанието за деца продължава с нови епизоди и предизвикателства. Палете скарата - децата се завръщат пред барбекюто!
 
Вторият сезон изправя едни срещу други най-добрите малки майстори на скарата в димяща поредица от предизвикателства. В началото на сезона младите състезатели празнуват настъпването на лятото със сандвичи и ребърца на барбекю. След това малките таланти трябва да комбинират свинско с боб, морски деликатеси с месо и "Текс" с "Мекс", за да впечатлят съдиите Шанън Амброзио, Дива Кю и Роджър Мукинг. 
 
Участниците приготвят бизонски стек, бургери с бекон и пържоли с яйца в традициите на барбекюто, с надеждата да се доберат до горещата награда от 10 000 долара.


ИЗБРАНО