MasterChef 4 вдига наградата

14 януари 2018 | 11:59 Дачев
В четвъртия "MasterChef", победителят ще спечели не само 100 000 лева, но и курс в най-престижната кулинарна академия в света - "Le Cordon Bleu" в Лондон
 
Кулинарното шоу ще връчи на своя четвърти победител ексклузивна награда, която не само ще му даде шанс да промени живота си, но и ще го нареди сред най-добрите главни готвачи в света. Най-талантливият, креативен, организиран, бизнес насочен и прецизен хоби-готвач, който впечатли експертното жури в състав Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки, ще стойностна специална квалификация.
 
Тримесечното кулинарно обучение на Le Cordon Bleu е най-строгата и изчерпателна програма в класическите френски кулинарни техники, която се предлага днес. Четвъртият MasterChef на България ще учи от най-добрите готвачи в света френски кулинарни термини и дефиниции, организация, хигиена и безопасност в професионалната кухня, различни разрези и специфики на ножовете и ще стане професионалист в областта на бульоните, сосовете, пастетите и тестата. 
 
Базирана в Лондон, академията ще предостави на победителя в кулинарното шоу на bTV достъп до най-доброто оборудване, последните технологии и най-модерните кулинарни съоръжения. 
 
* * * * * * *
 
Програмата на Le Cordon Bleu отразява модерните тенденции при храната и виното, като гарантира, че учениците разполагат с необходимите знания и умения, за да бъдат успешни в непрекъснато развиващия се сектор на гостоприемството навсякъде по света. Българският победител ще учи класическите и практически умения в изкуството на пекарството, управлението на кухнята и гастрономията, нужни за отличие на ниво звезда Michelin.  
 
В четвъртия сезон на "MasterChef" у нас, претендентите за голямата награда и титлата ще се срещнат със строгите изисквания за вкус, вид, структура, иновация, въображение, воля и възможност за добра продажба. С обединената експертиза на двама главни готвачи и един топ ресторантьор, четвъртият MasterChef България се очаква да даде на зрителите на bTV най-доброто кулинарно телевизионно преживяване, заедно със силните истории на новите участници.
 


ИЗБРАНО