Ново предаване по Fine Living

10 януари 2018 | 09:42 Дачев
Луксът на Манхатън със „Строежи за милиони“ по Fine Living
 
"Строежи за милион долара" - по два епизода всеки четвъртък от утре, 11 януари 2018 г., 23:00 часа
 
Вижте отблизо процеса на изграждане на най-елитните жилища в Манхатън заедно със строителния предприемач Стивън Фанука. В първия сезон на поредицата Стивън заедно със своя екип от експерти реализира няколко невероятни луксозни проекти – сред тях е обновяването на новия апартамент на дизайнера и телевизионен водещ Нейт Бъркъс в Гринуич Вилидж и превръщането на огромен апартамент за 10 милиона долара в Ню Йорк в невероятно ергенско жилище. 
 
Въпреки огромната цена, не всичко върви гладко: екипът се сблъсква с непредвидени проблеми и трябва да действа бързо, за да ги отстрани. 
 
Стивън споделя и някои страхотни съвети и трикове, които могат да бъдат от полза за неопитни майстори и всички, които искат да ремонтират дома си.
 
* * * * * * *
 
Друг акцент от програмата на Fine Living през януари:
 
"Купихме си ферма" - по два епизода всяка неделя, от 14 януари в 22:00 часа
 
В предаването ще се запознаем със семейства, които обичат по-простичкия живот на открито и търсят своята мечтана луксозна селска къща. Във всеки епизод професионални брокери на недвижими имоти ще им помагат в избора на идеалния имот, независимо дали става въпрос за уникална селска къща или луксозни имоти със стотици акри земя.
 
През този сезон очаквайте: 
- нюйоркчаните Джеф и Сюзан са готови да изоставят своя клаустрофобичен живот и да намерят мечтаната си селска къща в северозападната част на Ню Джързи, където Джеф ще може да отглежда зеленчуци, а Сюзан да се грижи за много селскостопански животни.
- Клеър и Стив искат да водят по-екологичен живот, но дали ще открият селска къща, която се намира близо до дъщерята на Стив и същевременно на разумно разстояние от работните им места?
 
* * * * * * *
 
Продължават предаванията:
 
"Ловци на къщи" (по два епизода всеки уикенд в 13:00 часа)
 
Шоуто се завръща с нов сезон, в който зрителите ще видят как отделни хора, семейства и двойки търсят своя перфектен дом. Във всеки епизод брокер помага на купувачите да обмислят плюсовете и минусите на три потенциални имота, а тв екипът проследява техните емоции при търсенето, избора и покупката на ново жилище. 
Анет търси първото си жилище в Ан Арбър, надявайки се да намери място с ретро чар, което да съответства на артистичната й натура. Междувременно гаджетата от университета Обри и Брайън се женят и се местят от Чикаго в предградията на Детройт, като имат няколко странни изисквания за новия си дом.
 
"Ловци на острови" (сезон 4 - по три епизода всеки вторник в 22:30 часа)
 
Мечтите на повечето от нас надхвърлят размера на портфейлите ни, а при планирането на ваканциите трябва да правим компромис между фантазия и реалност. Но при семействата в любимата поредица за търсене на луксозни къщи фантазията побеждава! 
В новите епизоди на „Ловци на острови“ ще видим много вълнуващи приключения на красиви острови по целия свят. Зрителите ще се срещнат с много нови късметлии, търсещи фантастично слънчево жилище. Сред тях е Франсин, която е готова да се откаже от своя живот на ветроходната лодка и най-накрая да пусне котва, търсейки мечтания си дом на островите Бокас дел Торо, Панама.
И още: експертът по острови Крис Кролов решава да използва всичките си познания и контакти, за да намери най-усамотения остров в света, където планира да отвори собствен ваканционен курорт!


ИЗБРАНО