Ваканционни места и кулинарни приключения по Travel Channel

30 декември 2017 | 13:44 Дачев
Новите поредици "Раят на храните" и "Раят на храните по света" от 2 януари, всеки вторник вечер
 
В "Раят на храните по света" от 21 ч. по Travel Channel се представят най-добрите места за хранене по света и необикновената кухня, която може да бъде открита там, с различна кулинарна тема всяка седмица.
 
Най-напред - ястия от свинско месо от Рим до Токио, след това отидаме в Сидни, за да видим как приготвят пържолите в Австралия.
 
В Лондон се организира парти с пица, включващо пица с крехко печено агнешко месо, в Буенос Айрес, рая на сиренето - парти с козе сирене и парче пица. А за капак на всичко идват хамбургери със синьо сирене в Париж, сладко кълцано пушено свинско месо в Южна Африка и пържени омари в Барселона.
 
"Раят на храните" е от 22 ч. и е едно изкусително вкусно предаване, всеки епизод от което е посветен на различен вид храна. Независимо дали става дума за хамбургери, буритос или барбекю, обиколката из цяла Америка намира най-вкусните храни, които нацията може да предложи.
 
Опитват се най-горещите ястия, включително фламбирани крилца с люта чушка „Хабанеро“ в Сиатъл и „адско“ „Инферно Бурито“, напоено в сос от люти чушки в Сан Франсиско. За любителите на сандвичите се проучват най-добрите храни, които могат да бъдат открити между две парчета хляб - представени са „Хогзила“ от Северна Каролина, големият мазен сандвич „Биг Фат Фати“ от Лос Анджелис и сандвич с пържола и синьо сирене „Стек енд Блу“ от Бостън. Цяло кулинарно приключение между двата бряга на Америка!
 
* * * * * * *
 
През почивните дни на януари 2018 г., от 19:00 до 22:00 часа, Travel Channel излъчва специални предавания за ваканционни места, посветени на пълната релаксация.
 
След хаоса около коледните празници всички ние можем да се отдадем на една малка почивка – а каналът е насреща с мързеливи следобеди, посветени на най-приятните ваканционни места в света. 
 
Предаването „Най-тайните водопади“ тръгва на 7 януари от 19 часа и пренася водопадите с най-перфектна визия на планетата направо в нашата всекидневна.
 
Новата поредица „Спасители на плажа в Дърбан“ стартира същия ден - неделя с епизоди от 20 и от 20:30 ч. Тя следва южноафриканските спасители на плажа, отдадени на работата си да осигуряват безопасността на летовниците, пазейки ги от акули, крокодили и медузи.
 
Най-тайните естествени водни басейни за плуване“ се завръща на 7 януари от 21 часа и чрез него се потапяме се в някои от най-уединените места, за да се освободим от напрежението и стреса.
 
* * * * * * *
 
От 27 януари събота) от 19 часа идва „Човекът срещу храната“ с Кейси Уеб - nо два епизода през почивните дни.
 
Предаването се завръща с нов домакин и съвсем нови предизвикателства. Актьорът, ценител на хубавата храна и ветеран на ресторантьорската индустрия Кейси Уеб всеотдайно се захваща за работа - той започва от Милуоки, където се справя с един коктейл Блъди Мери с размера на кана, гарниран с цяло пиле.
 
В Чарлстън, Уеб поема голямото предизвикателство „Belt Buster Challenge“, в рамките на което трябва да изяде 1 кг. хамбургери, 1,4 кг начос, картофени хапки „Tater Tots“  и да изпие 340 мл млечен шейк... само за 20 минути. 
 
След това, Кейси се отправя към Ню Йорк, където е изправен пред избора между 4,3 л. млечен шейк, 3,6 кг. сандвичи „Sloppy Joe“ или 6 крилца с люта чушка „Хабанеро“.
 
Присъединете се към Кейси, докато той се подлага на огнено изпитание!


ИЗБРАНО