Френски поредици по AXN през януари 2018

29 декември 2017 | 13:30 Дачев
Като полъх свеж френски бриз, от 3 януари 2018 г. - всяка сряда от 22:00 ч. - зрителите на AXN ще могат да се насладят на 2 поредни епизода от първия сезон на френската криминална комедия „Кандис Реноар("Candice Renoir", 2013, продукция на France 2).
 
Историята се развива около френския полицай - командир Кандис Реноар и нейния екип от професионалисти, които разследват различни криминални случаи в крайбрежно градче в южна Франция. Самата Кандис е майка на четири деца, наскоро разведена, с ежедневие, което едва се вмества в 24 часа, разпределено между разследването на криминални престъпления, ежедневните ѝ конфликти и борби с далеч по-младата ѝ шефка, децата - всяко със своите проблеми и нужди, и отговорностите към в екипа ѝ. 
 
Забавен и духовит, сериалът притежава неустоим френски чар и интелигентно списана история, а Кандис е версия на Коломбо, но на високи токчета.
 
* * * * * * *
 
От 10 януари, всеки уикенд от 23 часа, AXN Black ще излъчи премиерно френския приключенски трилър „Злато("Guyane", 2016, продукция на Mascaret Films / Canal+) и ще разкаже историята на Венсан - 20-годишен студент по геология от Париж, който отива във Френска Гвиана в Южна Америка, за да започне работа като стажант в компания за добив на злато.
 
Взет под крилото на местния златен магнат Антоан Сера, Венсан бързо попада в доходоносния, но и много опасен свят на трафика на злато. От Сера, който действа като негов баща, Венсан научава всичко, което трябва да знае за бизнеса, но и бързо разбира, че новаците не са добре дошли, а докато строят лагер за проучване на златна мина, напрежението ескалира до открита война между тях и техните бразилски конкуренти. 
 
Гвианската джунгла е свят, в който се сблъскват интересите на  бизнесмени, гангстери, геолози и войници, а мъжете убиват за няколко грама от благородния метал.


ИЗБРАНО