”Откраднат живот”-5 става факт, на 6 януари започват снимки

26 декември 2017 | 12:24 Дачев
Феновете на сериала ще могат да видят любимите си герои и през 2018 г.
 
Създателят на медицинския сериал "Откраднат живот" Евтим Милошев обяви днес в ефира на "Здравей, България", че снимките на новия, пети сезон на хитовата продукция започват след броени дни.
Милошев бе ководещ на сутрешния блок заедно с Марина Цекова.
 
Очакването за сезон V бе новина от специално събитие още през ноември, на което феновете се срещнаха на живо в Sofia Ring Mall със звездите от сериала и с продуцента.
 
"За мен е изключително удоволствие да разкрия, че на 6-ти януари (2018) започваме снимките на петия сезон на Откраднат живот. Това безспорно е новина, защото работихме много, докато стигнем до този момент. Зрителите на NOVA ще могат да се наслaдят на любимите образи и през 2018 година" - сподели тази сутрин Милошев.

* * * * * * *
 
За 4 сезона досега и 190 епизода, наред с десетките емблематични актьори, отделението на МБАЛ "Св. Кирил" посрещна и над 800 епизодика, които влязоха в ролята на лекари и пациенти, а сложните медицински казуси надвишават 250. Над 6 300 снимачни часа и 7 500 сценарни страници са в основата на медицинската драма. Освен в телевизионния ефир, сериалът бележи успех и онлайн, включително в социалните медии.
 
Новите сезони на поредицата тръгват в ефир обикновено в края на февруари / началото на март и през септември.


ИЗБРАНО