Двучасов Коледен концерт на X Factor

21 декември 2017 | 12:13 Дачев
Участва и журито заедно с победители и звездни участници - на 24 декември 2017 г. от 20:00 ч. по NOVA
 
Зрителите ще получат един незабравим коледен концерт на X Factor с участието на звезди от петте сезона на шоуто. Сценарият и сценографията са на "коледна приказка", а в музикалната феерия ще се включат някои от най-обичаните участници, сред които DARA, Тита, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Невена Пейкова и много други.
 
Победителите в шоуто – Рафи, Жана, Славин и Християна Лоизу – ще огласят сцената, а децата от „Бон-Бон“ и балетът Funky Monkeys ще превърнат двучасовото шоу в празничен спектакъл. В ролята на Дядо Коледа ще влезе едно от най-обичаните лица в българския ефир, което ще допълни с чувство за хумор и забавни истории пожеланията на участници, водещи и жури.
 
По време на концерта, в празничната нощ ще прозвучат коледни песни на Марая Кери, Майкъл Бубле, хитове на Бруно Марс, Камила Кабело и други звезди. В разгара на музикалните изпълнения "Дует Авеню" и "Манал" ще представят и своя съвместен проект – „Готов съм да бъда човек“. 
 
Вокалните педагози на свой ред ще изненадат публиката с квартет и микс от емблематични парчета. Водещи на концерта са Алекс Раева и Мария Игнатова.
 
* * * * * * *

Компилация с най-доброто от изминалия сезон 5 на музикалното риалити ще се излъчи в първите минути на Новата година - от 00:05 ч. на 1 януари 2018 г.


ИЗБРАНО