Cartoon Network и Boomerang през януари

21 декември 2017 | 10:25 Дачев
Невероятното пътешествие из Елмор
От 13ти януари – всяка събота от 10:00ч.
 
Стягай багажа и идвай на обиколка из града Елмор, за да се запознаеш с героите от “Невероятния свят на Гъмбол“, един от най-обичаните сериали на CN. Заселена от невероятни същества като фъстък, тиранозавър, тост, балон, облак и кактус, Елмор изглежда като най-необикновения град, който някога си виждал. Въпреки това, ако се вгледаш по-отблизо, вероятно ще забележиш, че животът в Елмор е много подобен на твоя. 
 
Ние, мечоците – Сезон 3 
От 8ми януари – всеки делник в 18:30ч.
 
Трима братя мечоци правят всичко по силите си да станат част от обществото на хората, като правят каквото всички около тях. Проследи техните забавни приключения в най-новите епизоди по CN!
Веднъж, след злополука в гората, опасни животни отнемат дома на Мечоците. Друг път Мечоците  и техният приятел Клои предприемат пътуване с кола, за да гледат метеоритен дъжд. Белият, единственият с шофьорска книжка, е и отговорникът на групата, което се оказва по-трудно, отколкото той очаква. А пък в друга ситуация Панда, най-романтичният от  братята, отива на мисия: да върне изгубения телефон на момичето на мечтите му... Всичко това и още много приключения с Мечоците те очакват през  януари. 
 
Могъщите Магимечовe – Сезон 1
От 15ти януари – всеки делник от 17:30ч. 
 
Непохватните брат и сестра Вамбър и Прохаяс ръководят бизнес за воини под наем. Воините са винаги готови да поемат нови мисии, използвайки техните верни магимечове – мистични оръжия, които могат да накарат неща като муха и семена да помогнат на тези, които ги използват,  да спечелят битките си. С магимечовете си, жизненоважни за техния успех, Вамбър и Прохаяс се отправят на околосветско приключение, за да се сдобият с още мечове, които да добавят към своята колекция.
В новите епизоди воините се стремят да контролират новите мечове. Наети са от мистериозна жена в гората и дори се връщат обратно в училище, защото се оказва, че не са успели да получат дипломите си преди това!
 
Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу – Сезон 1
От 15ти януари – всеки делник от 17:30ч.
 
Сериите разказват за приключенията на Айвъндоу, младият принц на гората, чийто баща Могъщият Стаг, го изпраща на мисия да търси магическото Златно перо на безстрашения Крал Орел. Айвъндоу и неговият отдаден оръженосец, малка синя птица на име Бърт, откриват по пътя нови, тайнствени места и много необикновени същества из гората. 
 


ИЗБРАНО