Празнична програма на NOVA

19 декември 2017 | 12:32 Дачев
Звезди, премиерни филми и вълнуващи концерти
 
С наближаването на празниците, програмата на NOVA ще събере заедно цялото семейство у дома с обещанието за много забавление и позитивни моменти.
 
ПРЕДАВАНИЯ
 
Този уикенд, 23 и 24 декември, „Събуди се” подготвя обзор на събитията и най-силните истории на 2017-та.
В навечерието на Нова година "Темата на NOVA" представя 365 дни в 15 минути - годината в България и чужбина през нестандартния поглед на репортера Николай Василковски.
 
И в празничните дни зрителите на NOVA могат да посрещат деня със сутрешния блок. От 25 до 27 декември, докато Виктор Николаев празнува Коледа, в “Здравей, България” влизат гост-водещи - водещата на "Новините на NOVA" Марина Цекова ще партнира на три популярни личности в трите празнични дни, когато предаването ще започва в 07.00 ч. Виктор Николаев се завръща на 28 декември в обичайния час на „Здравей, България“ – 6.20 ч.
 
Предаването „На кафе“ и Гала ще поднесат още срещи с интересни гости и теми в понеделник, четвъртък и петък от 09.30 ч.
 
ФИЛМИ
 
Коледното настроение ще завладее телевизионния ефир още на 24 декември с поредица от тематични филмови заглавия. След тв филма „Коледна бъркотия” (2013 г.) в 10.00 ч. и „Сияйна Коледа” в 12.30 ч., премиерният филм „Коледна песен” ще направи своя дебют по NOVA в 14.20 ч., а „Ваканцията” ще бъде излъчен от 16.10 ч.
 
Силният филмов маратон продължава и на 25 декември с хитови премиери, сред които са  „Нашата необикновена Коледа” в 12.30 ч., анимацията „Героичната шесторка“ на Дисни от 15:50 ч. и фантастичната драма „Колибата“ в полунощ. 
 
Вълшебен подарък ще поднесе NOVA на феновете на Disney във втория ден на Коледа - пет хитови премиери ще завладеят ефира в Деня на Дисни на 26 декември. Сред изненадите за малки и големи са: "Утреландия" в 9.30 ч., следват "Мъпетите 2" в 12.30 ч., анимацията "Отвътре навън" в 14.40 ч., „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф” в 16.40 ч. и „Александър и безкрайно лошия ден” в 17.00 ч., а любимата на всички анимация "Замръзналото кралство" ще сложи подобаващ финал на вечерта  в 20.00 ч. 
 
КОНЦЕРТИ
 
Специалният коледен концерт на емблематичното шоу X Factor ще зареди зрителите с много музикални емоции в навечерието на празника - в неделя, 24 декември от 20.00 ч.  По Нова година телевизията ще излъчи компилация с най-доброто от сезона - на 1 януари от 00:05 ч.
 
NOVA ще излъчи благотворителния концерт „Българската Коледа” в 20.00 ч.в понеделник, 25 декември - заедно с БНТ1. Кампанията традиционно е под патронажа на държавния глава и помага на деца с тежки заболявания. NOVA отново застава зад благородната кауза, като тази година се фокусира върху ранната диагностика и ефективното лечение.

Желаещите да помогнат могат да го направят, като преведат пари по сметка, както и да дарят 1 лев със SMS на номер 1117.  
 
НА НОВА ГОДИНА
 
В последния ден на годината, 31 декември, NOVA е подготвила поредната порция забавления за зрителите.
 
В 20.00 ч. новогодишното издание на забавното предаване без аналог „Господари на ефира” истински ще разсмее всички пред екрана, а в 22.00 ч. предстои незабравима среща с любимия мечок в първата част на премиерния (в телевизия) филм „Падингтън“.
 
Новогодишната нощ продължава с "най-доброто" от X Factor, който ще зареди ефира с най-доброто от музикалната сцена този сезон.
 
След това ще бъдат излъчени Американските музикални награди 2017.


ИЗБРАНО