Fine Living търси идеалния дом сред замъци и острови

19 декември 2017 | 09:49 Дачев
Нови предавания от днес по телевизия "Fine Living"
 
"Ловци на замъци" ("Castle Hunters") - всеки вторник, от 19 декември в 22:00 часа 
 
В новата поредица американски двойки отиват в чужбина, за да търсят идеален дом. Но всички те имат едно необичайно изискване – жилището трябва да бъде замък!
 
Вижте как семействата разглеждат някои от най-удивителните замъци в Европа, които могат да се похвалят с красиво местоположение и уникални характеристики.
 
Тим и Мери от столицата Вашингтон обикалят величествените ирландски замъци с ръчно изсечени спираловидни стълбища и 21-метрови кули – но дали тези исторически сгради са безопасни за бебета?
И още: Алда и Джузепе от Ню Йорк обикалят френската провинция в търсене на идеалния замък, който да превърнат в свой дом. Дали ще намерят подходящата комбинация от величие и съвременни удобства?
 
"Ловци на острови" ("Island Hunters") - по три епизода всеки вторник, от 19 декември в 22:30 часа
 
Мечтите на повечето от нас надхвърлят размера на портфейлите ни, а при планирането на ваканциите трябва да правим компромис между фантазия и реалност. Но при семействата в любимата поредица за търсене на луксозни къщи, фантазията побеждава!
 
Този декември в новите епизоди на „Ловци на острови“ ще видим много вълнуващи приключения на красиви острови по целия свят. В четвъртия сезон на поредицата зрителите ще срещнат още късметлии, търсещи фантастично слънчево жилище. 
 
Сред тях са Марк и Марианела, които търсят да наемат идеалния остров в Таити за своя меден месец след 30-годишен щастлив брак. Ейми и Джоуел продават своя бизнес в Уисконсин и се местят в значително по-топлия климат на Бахамските острови, където търсят своя собствен усамотен остров.


ИЗБРАНО