Мрежата на ”Телекабел” включи канала Epic Drama

15 декември 2017 | 11:13 Дачев
Viasat World стартира "Epic Drama" с големи оператори в Европа, а първият оператор в България, който предложи новия канал на клиентите си още от деня на европейския му старт днес, е "Телекабел".
 
Един от най-утвърдените доставчици на телевизия и телекомуникационни услуги, с над 20 годишен опит и дейност в над 60 населените места в пазарджишка, пловдивска и софийска област, Телекабел е първият оператор в България, който предложи новия канал на Viasat World както на клиентите си, ползващи кабелна телевизия, така и на абонатите си на услугата Play TV, която им позволява сами да избират кога и какво да гледат.

Сред операторите, които вече предлагат новия канал на клиентите си в региона на Централна и Източна Европа, са Cyfrowy Polsat (в Полша), RCS (Румъния), DIGI (Унгария), Slovak Telecom (Словакия) и United Group (Хърватия, Сърбия, Словения, Черна гора, Македония и Босна), "nc+" в Полша ще стартира на 1 януари 2018 г.
 
Със старта на тв канала, тръгна и сайтът www.epicdrama.bg
 
Две трети от програмното съдържание на "Epic Drama" е създадено във Великобритания и Европа и е допълнено от mоредици от САЩ, Канада и Австралия. Хитови заглавия като „Блудници“, „Господин Селфридж“ и „Полдарк“ от ITV Studios Global Entertainment; „Миниатюристът“ от all3media international; „Ресторантът“ и „Версай“ на Banijay Rights; „Борджиите“, „Ченге“ и „Писмо за Евита“ от Beta Film и „Обрат: Шпионите на Вашингтон“ и „Клондайк“ на Entertainment One (eOne) ще бъдат представени ексклузивно и/или за първи път тук.
 
При старта си днес на ключови за Viasat World пазари, Epic Drama предлага над 600 часа от най-добрите драматични продукции, подбрани от цял сват. Новият дом на високобюджетните исторически драми ще е на разположение както като линеен канал, така и като каталог за видео по заявка. Огромната част от съдържанието е ново, произведено в последните три години, а много от заглавията са ексклузивни за съответния пазар. 
 
Epic Drama е прицелен в мъже и жени над 25. Той, обаче, ще се хареса на почитателите на драматичния жанр в най-различни възрасти и с най-разнообразни предпочитания, като ще има даде 24-часов достъп до емблематични сериали в поджанрове от „крими и мистерии“, екранизации по класически литературни творби или реални исторически събития до „политика и власт“, военни, екшън и приключенски и фентъзи заглавия.


ИЗБРАНО