Извънреден дуел във ”Фермата” днес

11 декември 2017 | 11:36 Дачев
Чеченката Марина напусна шоуто седмица преди финала след зрелищен дуел вчера с Виолета
 
В епизода тази вечер в 21.00 ч. във "Фермата" ще се проведе извънреден дуел - елиминация, след която участниците от 7 ще станат шест. За разлика от редовните дуели, които се провеждат на Арената, този ще се състои на територията на самата Ферма.
 
Бъдещ началник на групата, който е определен за фермер само с една задача - да определи двамата дуелисти - ще получи правото да стане третият имунизиран от вътрешната елиминационна битка (след Калоян и Виолета).
 
Финалът на шоуто ще бъде излъчен на живо на 17 декември от 20.00 часа по bTV
 
* * * * * * *
 
В последния, 13-и редовен дуел на арената за този сезон, младата вдовица Виолета Тодорова показа сила и решителност и успя да отстрани считаната за "машина в битките" Марина Сучкова - чеченка, живееща в България. Със значителна преднина 28-годишната софиянка елиминира опонентката си и показа още веднъж амбициите си да стане първата жена, спечелила „Фермата”. 
 
Победата, която извоюва Виолета в неделя вечер, й осигури имунитет от извънредната елиминационна битка, която ще се разиграе тази вечер в шоуто, и я приближи още една крачка до наградата от 100 000 лева. 
 
Изненадващо за всички 46-годишната Марина се оказа бавна и разсеяна в силовите игри, но по-подготвена на въпросите от Алманаха. Това бе и единствената битка, която спечели. Тя бе подкрепяна от Станислав и от Алек, докато в агитката на Виолета бяха Валерия, Елена, Калоян и Яни.
 
След победата Виолета сподели, че се гордее със себе си и че е направила всичко заради децата си. Марина остана силно разочарована от представянето си, но въпреки това коментира, че не съжалява за нито една секунда във „Фермата“. „Аз бях себе си в това предаване. Влязох си като умна кифла и излизам като умна кифла с пълнеж. Тук започнах наново, правих всичко, мога всичко вече и не ме е страх от нищо. Още с раждането на синовете ми аз съм се чувствала българка. Сега наистина съм българка“, коментира чеченката.
 
Последната задача на Марина преди да напусне шоуто е да напише прощалното си писмо, в което ще определи новия фермер на седмицата в последната седмица от предаването. 
 
В предишните сезони на „Фермата” на финала никога не е имало Лидер на групата.


ИЗБРАНО