Александрина Пендачанска отново в “Анфас”

8 декември 2017 | 14:13 Дачев
Почитателите на оперното изкуство у нас ще имат удоволствието  да чуят дебюта на световно известната прима Александрина Пендачанска в ролята  на Флория Тоска в Софийската опера. Новината се превърна в истинско събитие, билетите и за трите дати се изчерпват светкавично - всъщност, третата дата – 20 декември 2017 - бе допълнена в програмата на Операта именно поради изчерпаните билети и огромния интерес на меломаните.
 
Любима на публиката, истинска звезда, винаги вълнуваща и магнетична -  Александрина Пендачанска бе скъп гост в предаването за култура на ТВ1 “Анфас”.
 
Интервюто на Олга Бузина с певицата бе заснето през месец май, когато тя бе в България, за да вземе участие в грандиозния концерт, иницииран по нейна идея на "Военен реквием" от Бенджамин Бритън, осъществен под диригентската палка на маестро Росен Гергов.
 
Поради големият зрителски интерес и към личността на блестящата Александрина, а и към интервюто с нея, “Анфас” тази седмица ще излъчи негово повторение – в събота, 9 декември от 20:30 ч., както и в неделя, 10 декември от 10:30 ч. и на 13 декември, сряда от 21:00 ч.


ИЗБРАНО