X Factor - полуфинал в неделя вечер

8 декември 2017 | 14:01 Дачев
Български и световни хитове ще се противопоставят по време на полуфинала на X Factor тази неделя от 20:00 ч. 
 
Финалистите – Ева, Мирослава, Милена, Йоана и 4 Magic – ще изпълнят по една емблематична българска песен и едно парче от световната сцена, с които да спечелят сърцата на публиката в решаващия етап на шоуто.
 
4 Magic ще покажат това, в което са най-добри, с акапелно изпълнение на народна песен, а Йоана ще се превърне в снежна кралица за едно необикновено представяне. Ева ще опита късмета си на руска рулетка, а Милена ще потърси баланса между истината и мечтаното съвършенство с песен на Jessy J.
 
По време на полуфинала, вотът на публиката ще има решаваща роля в средата и в края на шоуто. След поредни вокални битки двама от петте най-обичани изпълнители за сезона ще напуснат „X Factor: Сътворението на звездите“.
 
* * * * * * *
 
Специален гост ще бъде изпълнителката на безспорните хитове "Вуду кукла" и “Късай” – ТИТА (Христина Христова от Силистра), която ще представи новия си сингъл “Антилопа”.
 
„За мен е голяма чест и удоволствие да стъпя отново на сцената на X Factor. Мога само да пожелая много упоритост и смелост на всички участници. Само напред и нагоре!“, споделя звездата, която започна своя път от групата Sweet 16 в трети сезон на музикалното шоу. 


ИЗБРАНО