Телевизионен магазин „Италиана“ по Fine Living

8 декември 2017 | 10:01 Дачев
Всяка неделя от 10 декември 2017 г., в 18:00 часа 
 
Телевизия "Fine Living" ни кани на пътешествие из прекрасните градове на Италия, за да проучим местната кухня, вино, култура и спорт.
 
Всеки епизод на „Телевизионен магазин „Италиана“ ни представя един регион от страната - неговата кухня, изкуство, начин на живот и много други интересни неща. Ще открием уникални вкусове от южния район Базиликата, ще обиколим „бижуто на Италия“ – Венеция, ще разгледаме някои невероятни шедьоври на уличното изкуство в Рим.
 
Ще опознаме изкуството и традициите на Неапол и ще посетим „парка на чудовищата“ в провинция Витербо.
 
„Телевизионен магазин „Италиана“ е новата поредица, която ще ни запознае с италианското великолепие – от красивото градче Матера до тайните на тосканската кухня.
 
* * * * * * *
 
Друго предаване на канала - „Празничните рецепти на Джада (всеки петък от днес, 8 декември в 23:00 часа) - ще ни предложи кулинарни съвети и идеи за празнични рецепти. Джада де Лаурентис организира ретро парти за своите приятели с празнични носталгични ястия, сред които корейски коктейл от скариди.
 
За празничен обяд за цялото семейство, тя проявява творчество с останалата храна и приготвя вкусен брънч, включващ хрупкави пуешки хапки и печено със сирене и кореноплодни зеленчуци.
 
За децата има предколедно парти със забавно меню, а по-късно - великолепен коледен обяд за семейството с пълнено трицветно свинско филе и бял кейк с брауни и сладолед.


ИЗБРАНО