Рокли за пълни булки и купуване на първи дом по TLC

4 декември 2017 | 10:12 Дачев
 Нови епизоди по кабелния риалити канал на Discovery

Купувам първия си дом“ - сезон 7 от 2 декември (22 ч.) проследява купувачите през целия път към мечтания за тях дом

Търсенето на дом може да се окаже много труден процес – особено на конкурентен пазар. TLC проследява предизвикателствата, с които се сблъскват хората в търсенето на мечтания дом. Някои от хората, които ще видим, са уморени от съжителството си с роднини, а други осъзнават, че не стават по-млади... Независимо от причината, всички те се стремят да намерят и влязат в първия си самостоятелен дом.
 
В новия сезон топ брокери помагат на неопитни купувачи в САЩ да открият своето местенце, като балансират между дългите им списъци с изисквания и бюджета, с който разполагат. Дали ще успеят да намерят идеалното жилище за всеки един от тях? От огледите на имоти, през избора на перфектния дом и финализиране на покупката, до предаването на ключовете, водещият ще покаже на всеки един от потенциалните купувачи какви са плюсовете и минусите при закупуването на нов дом. Независимо дали търсят двустаен апартамент в Лос Анджелис или къща в Тенеси, всеки от купуващите търси нещо, което да отговаря на неговата личност, както и на неговия портфейл. Но откъде да започне?

* * * * * * *

В „Бутик за булки с извивки("Curvy Brides") - от 3 декември (20:00 ч.) се търси съвършената булчинска рокля за булки с много килограми.

Изборът на булчинска рокля никак не е лесен, а когато си доста по-пълна, мисията става още по-сложна. В новата поредица на TLC чаровните Джо Кук и Алисън Ло предлагат сватбени рокли за по-едрите бъдещи булки. Благодарение на своята съпричастност и усещане за стил, Джо и Алисън помагат дори на най-неуверените булки да заблестят отвътре и отвън.
 
Консултантите се сблъскват с редица предизвикателства при избора – от предпочитанията за модел на булката до бюджета. Ще успеят ли да открият съвършената рокля за вся една от тях? Техният бутик "Curvaceous Couture" е рай за булките "с извивки" – там те могат да се почувстват като истински ВИП-клиентки и да изглеждат като кинозвезди, да се насладят на отношение и огромен избор.


ИЗБРАНО