Десислава Стоянова - ”Жена на годината” в телевизия

1 декември 2017 | 10:56 Дачев
Водещата на едно от най-интересните и разнообразни предавания в българския телевизионен ефир „Преди обед” по bTV Десислава Стоянова стана Жена на годината в категория Телевизия. На бутикова церемония 12-ото издание на годишните награди на списание „GRAZIA” отличи 40 дами в 10 категории.
 
„Благодаря на всички, които са гласували за мен. Приемам наградата като признание за работата ми в „Преди обед“ и много се радвам, че зрителите оценяват избора ни да гледаме на нещата от живота откъм светлата им страна. Страхотно е, че доброто настроение и позитивните истории, които споделяме в „Преди обед“, срещат такъв отклик“, каза Деси Стоянова след церемонията.
 
„Преди обед“ е фаворит сред делничните сутрешни развлекателни предавания, излъчва се на живо вече 7-и сезон всеки делничен ден от 9:30 ч. до обедните новини. Магазинното шоу се гледа от около 45% от всички телевизионни зрители  в този часови пояс.
 
Тандемът Деси Стоянова и Александър Кадиев печели доверието на публиката с добро настроение и баланс между сериозното и смешното. Знакови за предаването са позитивното начало, последвано от коментар на актуалните теми. 
 
* * * * * * *
 
Деси Стоянова започва журналистическата си кариера във вестник „Сега“ през 1998 г., работи в международния, а след това във вътрешнополитическия отдел на вестника. През 2002 г. се присъединява към "bTV Новините" и през следващите пет години се занимава предимно с политическа журналистика - отразявала е работата на няколко правителства, присъединяването на България към Европейския съюз, процеса срещу българските медици в Либия. 
 
Автор е на редица документални филми в "bTV Репортерите".
 
През есента на 2007 г. става заместник-главен редактор на списание AMICA. От февруари 2012 г. е водещ на „Преди обед” (на мястото на дотогавашния водещ Елена Розберг) заедно с Александър Кадиев.


ИЗБРАНО