И Невена Пейкова представя сингъл в X Factor

17 ноември 2017 | 12:21 Дачев
Музикалното риалити "X Factor" се превърна в подходяща платформа за представяне на нови песни на български изпълнители. След като Криско и хип-хоп тандемът Pavell & Venci Venc’ изпълниха парчето си "Герои" (на 5 ноември), а DARA участва с "Недей" (12 ноември), този път в неделя, 19 ноември, феновете ще очакват Невена Пейкова и сингъла „Трябваш ми спешно“.
 
Парчето, което оглави седмичната класация "TOP 100 Bulgarian music only" / "БГ Топ 10" на ПРОФОН за най-излъчвана българска песен в радио и телевизионен ефир за периода 8-14 септември, ще прозвучи в кулминационния момент на вечерта - минути преди новия музикален двубой между двама от участниците.
 
През октомври 2014 г. 19-годишното тогава момиче от Търговище стана финалист в сезон 3. „X Factor беше едно незабравимо преживяване за мен. Тази сцена ме срещна с много професионалисти и приятели. Надявам се, че тя ще бъде ценен урок и добра възможност за финалистите в пети сезон“ - споделя днес Невена Пейкова.
 
* * * * * * *
 
Парчета от филмови класики ще прозвучат в Нощта на киното в телевизионното шоу. „Оркестър без име“, трилогията „Властелинът на пръстените“ и „Приятели“ (това е тв сериал, не кинофилм - бел.ред.) са само част от замесените заглавия, които ще пренесат публиката в любими български продукции и холивудски филми. 
 
Мирослава ще се загуби в цветна градина, която ще я отведе в един от най-красивите мюзикъли, а Марио и Виктория ще подпалят сцената с горещи танци. Вирджиния ще се разходи в поле от макове, а единствената й компания ще бъде музиката на пиано, китара и барабани.
 
Ева Пармакова споделя:
„Задачата ми е шлагер от 60-те години. Предизвикателството на варианта, който ще изпълня е, че има много хореография и за първи път ще ми се наложи да пея и да танцувам. Нямам търпение да се развихря на сцената!“ 


ИЗБРАНО