В стартовите епизоди на „Фамилно“ тази събота сутрин

16 ноември 2017 | 14:19 Дачев
Семейното предаване ще представи лични истории, идеи за забавление и културни находки - събота и неделя от 10:30 ч. по Bulgaria ON AIR
 
Гост на водещата Доника Ризова ще бъде българският сценарист и кинокритик Деян Статулов, който ще представи мюзикъла „La La Land“, а народният певец Илия Луков ще разкаже за концерт, посветен на Деня на християнското семейство. 
 
В съботния епизод на 18 ноември „Фамилно“ ще насочи вниманието към личните истории - ще представи семейния албум на д-р Петър Берон, както и родословното дърво на рода Хилтън. 
 
Защо чужденци предпочитат да живеят в България - своята история ще разкажат Мариана и Кенуърд Хил в рубриката „Нашенците“. 
 
Предаването ще даде и полезни и забавни идеи за развлечение като фамилна екскурзия до Боянската църква и конна езда за деца.
 
* * * * * * *
 
Неделното издание ще срещне зрителите с Анжела Родел и нейното семейство, която ще разкаже за връзката между американската мечта и българската народна музика. 
 
Д-р Петър Димков, внук на лечителя Петър Димков. ще покаже на зрителите фамилния си албум и ще разкрие семейна рецепта. 
 
На фокус ще бъде и родословното дърво на Уилям и Кейт. 

* * * * * * *

Доника Ризова написа в личния си профил във фейсбук:
"Съдбата е нещо невероятно. На 04.07.1992 г. започнах работа като репортер в тогавашния екип "Уикенд" на БНТ, ръководен от Алис Крайчева, светла й памет. Днес, 25 години по-късно, отново имам удоволствието да правя друго уикенд предавване с чудесен екип.
 
"ФАМИЛНО" е семейно предаване, което съдържа голям брой рубрики за цялотото семейство - идеи за семейни екскурзии, срещи с представители на известни фамилии, оставили следа в българската история, съвети за дома, за домашните любимци, коментари по здравни семейни теми, гостуват ни семейства и много други приятни рубрики.
 
Да бъдем заедно и да се забавляваме. Понеже, ако сме прекалено сериозни, ще ни заспят кокошките!"
 



ИЗБРАНО