„Тази сутрин” в петък - със студио на живо от Македония

15 ноември 2017 | 13:39 Дачев
Македонският премиер Зоран Заев е ексклузивен гост
 
Антон Хекимян и екипът на „Тази сутрин“ по bTV гостуват в македонския град Струмица този петък, 17 ноември 2017, в първото по рода си изнесено предаване на живо извън границите на България. Ексклузивен гост ще бъде премиерът на Македония Зоран Заев.
 
Време за разделяне или време за събиране, как два братски народа ще намерят нов път заедно; за общата ни история, традиция и европейските ценности – това са темите, които зрителите на „Тази сутрин“ единствени ще имат възможност да проследят директно от родния град на македонския министър-председател. 
 
По темите в предаването ще говорят още наследникът на Заев на кметския пост в Струмица Костадин Костадинов, председателят на Българския културен клуб в Скопие Лазар Младенов, както и струмичкият митрополит Наум. 
 
* * * * * * *
 
Ден преди изнесеното предаване в Струмица, екипът на „Тази сутрин“ представя на зрителите на bTV лабораторен тест на пилешко месо. В емблематичната потребителската рубрика „Чети етикета“, този път в четвъртък, водещата Биляна Гавазова ще демонстрира в ефир има ли антибиотици и хормони в месото, с което се храним. 
 
Безпрецедентният тест, направен от медия, е в отговор на силния зрителски интерес по темата.


ИЗБРАНО