Интересни гости по актуални теми в ”Събуди се” през уикенда

10 ноември 2017 | 19:34 Дачев
В събота, водещ Мира Иванова:
 
Победителят от VIP Brother ще бъде специалният гост в предаването тази събота. 
 
В предаването ще гостува главният секретар на МВР Младен Маринов. В седмицата на поредни взривени банкомати и разкрити банди, очаквайте в студиото отговорите на всички въпроси и може ли МВР да се справи с престъпността.
 
Министърът на културата на Македония Робърт Алагозовски ще даде първото си интервю за българска медия пред репортера Василена Гръбчева. Какво мисли за историята и за отношенията между  България и Македония - ще чуем от интервюто му.
 
В рубриката „Говори с Ива“, пред Ива Софиянска-Божкова ще говори Ромина Андонова-Тасевска. Историята на една Мис България, която се отказа от короната на сцената, за да роди три деца на футболиста Дарко Тасевски и да се окичи с короната на майка.
 
* * * * * * *
 
Неделя, водещ Лора Крумова:
 
Очакваме министъра на енергетиката Теменужка Петкова по темата - ще издържи ли енергийната система на България и други проблеми на сектора. 
 
За най-горещия стол в държавата говори бившият заместник-министър на здравеопазването Мирослав Ненков. Само ден след избирането на нов здравен министър - какви са приоритетите в здравеопазването ни и ще се върне като анестезиолог д-р Ненков във ВМА.
 
В рубриката „Къси разкази“ Мария Йотова представя темата „Ленин срещу графитите“ - история за сблъсък на поколения и идеологии. Какво се случва, когато една идея  застане срещу една идеология?
 
Лора Крумова ще разговаря и с актьора Алек Алексиев - за родината, знамето и четата и кои са модерните воеводи и техните каузи.
 
Силвия Кацарова на една обещана среща с Мариян Станков-Мон Дьо. Тя се ражда като Силвер, но става популярна в България като Силвия. Изпяла е някои от най-красивите песни за любов, влюби се на 57 и се омъжи повторно.
Двамата разговарят за религията и времената, в които живеем, за любовта, прошката и живота такъв, какъвто е.


ИЗБРАНО