Премиерен сериал ”Твърде лично” от 16 ноември

8 ноември 2017 | 07:50 Дачев
Люк Бесон е изпълнителен продуцент на френско-американската телевизионна екшън поредица "Taken" (2017), която е съвременна предистория на кино трилогията „Твърде лично“ ("Taken", 2008, 2012 и 2014 г.)
 
Главната роля в едноименния сериал е поверена отново на северноирландец – 36-годишния Клайв Стандън, в образа на по-млада версия на емблематичния герой Брайън Милс, бивш агент на ЦРУ. Премиерните за България епизоди започват на 16 ноември (четвъртък) по bTV Action и ще се излъчват всеки делничен ден в 20:00 ч.
 
Първият сезон е в 10 епизода по 41 минути.
 
* * * * * * *
 
Сюжет:
Бившата зелена барета се впуска в безмилостно отмъщение, след като не успява да защити един от най-близките си хора. Привлечен към група за бързо реагиране от агенти на ЦРУ, Милс започва да усъвършенства своя смъртоносен набор от умения, докато се потопи в опасни мисии, които изпробват смелостта му и го тласкат към ръба. От обикновен човек, Брайън Милс се превръща в отмъстителна машина за убиване.
 
Сериалът разкрива на зрителите какъв е бил Брайън Милс, преди животът му да се превърне в мрачна пътека към отмъщението - и през какво трябва да мине, за да стане част от ЦРУ.
 
* * * * * * *
 
Клайв Стандън, известен с ролята си на Роло в ирландско-канадския сериал „Викинги“ разказва, че за него ролята в „Твърде лично“ е била страхотно предизвикателство. Смятал, че е длъжен да разшири подобаващо историята на Брайън и да покаже, че има какво още да научим за въздушния офицер на ЦРУ заедно с една още по-яростна и отмъстителна негова страна, подплатена с още по-тъмна история за загуба и мъст.
 
Някои реплики в епизодите на сериала препращат директно към филма „Твърде лично“, съобщават от bTV. Копродукцията е на Europacorp Television и Universal Television за NBC.


ИЗБРАНО