Discovery в търсене на новите ”Ловци на митове” - кастинг

6 ноември 2017 | 12:16 Дачев
10 участници се съревновават за място в хитовата поредица
 
Търсенето на новите разбивачи на митове започва! Десетима участници, готови да експериментират, градят и рушат, за да подложат на тест градските митове и триковете на Холивуд, ще се състезават за мястото си в екипа на една от най-хитовите поредици на Discovery Channel за всички времена – „Ловци на митове“. Тя вървя 14 сезона, от 2003 до 2016 г.
 
Конкуренцията в спин-офа е огромна, а напрежението расте с всеки следващ експеримент. Кои ще са щастливите наследници на Адам Савидж и Джейми Хайнеман? 
 
Експлозии, разкрития и научни опити ще завладеят екрана с австралийския риалити конкурс „Ловци на митове: Кастингът("MythBusters: The Search") от 11-и ноември 2017 г. (събота), в 21:00 часа по Discovery Channel.
8 епизода х42 минути.
 
* * * * * * *
 
Всеки епизод от поредицата поставя на изпитание два мита – един чрез работа в екип и един чрез индивидуални усилия, в кръг на елиминации, който има за цел да провери уменията, научните познания и креативността на състезателите.
 
Участниците ще се сблъскат с купища предизвикателства, за да докажат, че заслужават мястото си в екипа. Кои от тях ще успеят и за кои състезанието ще приключи още в самото начало? 
 
След като Адам и Джейми в продължение на години изумяваха зрителите на Discovery Channel с разбиването на познати митове и трикове от известни филми, сега десетима ентусиазирани млади експериментатори ще се впуснат в тежка надпревара, за да се превърнат в новите „ловци на митове“. Експлозии, стрелба и купища други предизвикателства ще се изправят на техния път към победата. 


ИЗБРАНО