Нов бг сериал по NOVA през 2018 - полицейска комедия

5 ноември 2017 | 14:02 Дачев
"Полицаите от края на града" на Global Films с участието на Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков от януари 2018 г.
 
Сериалът е творческа адаптация на хитовата испанска поредица "Хората на Пако" ("Los hombres de Paco", 2005, излъчвана от AXN), която оживява в българската реалност. 
 
Първата българска полицейска комедия ще започне с обещанието за много забавление за цялото семейство. "Полицаите от края на града" ще събере на едно място някои от най-популярните и обичани български комедийни актьори, сред които са Герасим Георгиев-Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка. Заедно с утвърдените лица, ще видим и нови обещаващи таланти, какъвто е Кристиан Милатинов. Поредицата е със специалното участие на емблематичните звезди Зуека и Рачков.
 
Продуцентът Магърдич Халваджиян:
„Това е една много близка до нас забавна полицейска история, която ще събере пред екрана различни поколения. Всички се шегуваме с темата, има стотици вицове за полицията, обичаме полицейските комедии. В "Полицаите от края на града" има всичко от живота – служебни неволи, абсурдни ситуации, приятелство, любов,  разказани по забавен начин. Удоволствие е да работя с тези актьори и с този екип, на които имам пълно доверие, и вярвам, че ще се получи страхотен сериал” - споделя той в сутрешния блок „Събуди се” впечатленията си от старта на снимките.
 
* * * * * * *
 
Сюжетът ще пренесе зрителите в живота и работата на група злополучни полицаи, които създават много повече проблеми, вместо да предлагат решения - и посвещават цялото си време на замаскиране на гафовете, а не на установяване на мирното съжителство в квартала, каквато е основната им задача.
 
* * * * * * *
 
„Всеки развит телевизионен пазар предлага на зрителите полицейска комедия и като лидер в бранша взехме решение да допълним този нов за страната ни жанр към българските сериали”, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп. 
 
„NOVA е единствената медия, която само в рамките на тази година снима три нови български сериала и четвърти сезон на хитовата продукция „Откраднат живот”. Паралелно с това медийната група e копродуцент и на пет мащабни родни киноленти. 
 
Общо над 400 са българските актьори, участващи в сериалите, повече от 150 са звездите във филмите, които достигат до зрителите с подкрепата на NOVA. Медийната група продължава и реализацията на уебсериали във Vbox7.com”, допълва Политова.
 


ИЗБРАНО