Криско заедно с Pavell & Venci Venc’ в изпълнение на живо

3 ноември 2017 | 08:45 Дачев
Нощ на българската музика в X Factor - неделя вечер
 
Хип-хоп мастърът Криско и хип-хоп тандемът Pavell & Venci Venc’ ще представят в шоуто новия си съвместен проект – парчето „Герои“.
 
Дни след официалната премиера, сингълът ще прозвучи за първи път по NOVA на живо в телевизионен ефир.
 
* * * * * * *
 
Нощта на българската музика пък ще предостави възможност на 10-те финалисти да изпълнят някои от най-запомнящите се песни на родни изпълнители. 
 
На фона на цигулки Вирджиния ще запее песен на една от най-големите български певици. Иван Димитров ще преобърне сцената с парче на Любо Киров, получавайки възможност за оценка от самия изпълнител. Йоана ще се превърне в бунтарка, а Милена Цанова ще се изправи пред предизвикателството на една от най-нежните български песни. Момичешката банда 4Magic ще се издигне в облаците с високи вокали, а Treasures ще се забъркат в музикално престъпление. Марио и Виктория ще влязат в драматично изпълнение, което ще даде воля на истински емоции и дълбока страст. Мирослава ще накара всички да замечтаят с джазово звучене, а Теодор ще трябва да превърне сингъл на култов български дует в соло изпълнение. Ева Пармакова ще изпълни един от хитовете на изпълнител, който започна своя път в музикалното шоу.  
 
В края на вечерта двама от финалистите отново ще бъдат изправени пред елиминации, които ще решат съдбата на един от тях в шоуто. 
 


ИЗБРАНО