„Къщата на съпрузите“ премиерно от 5 ноември по TLC

2 ноември 2017 | 11:55 Дачев
Колко бързо човек може да открие любовта на живота си
 
Колко трудно е да откриеш истинската любов? Някои я търсят цял живот, докато не намерят човека, с когото да споделят хубавите и лошите моменти, да обичат безрезервно и да прекарат остатъка от живота си заедно.
 
В  премиерната поредица на TLC „Къщата на съпрузите“ ("The Spouse House"), 7 необвързани мъже и 7 необвързани жени ще търсят своята половинка, като всяка седмица трябва да завърши с предложение за брак или следва изгонване. 
 
Дали любовта от пръв поглед наистина съществува и колко време е необходимо за годеж, ще разберем от 5 ноември, неделя, в 22:00 часа по TLC.
 
* * * * * * *
 
Участниците  в този експеримент са специално подбрани, за да са съвместими с повече хора в къщата. Това риалити от нов тип обещава изключителна динамика в развитието на отношенията в къщата, купища емоции и неочаквани обрати. Експертите по човешки взаимоотношения д-р Исая Пикенс и Кристин Хаслър ще насочват участниците по пътя към любовта, за да им помогнат да открият сродната си душа. Колко трудна ще се окаже тази задача? С толкова много привлекателни, необвързани мъже и жени в къщата се очакват бързи, дръзки решения, интриги и дори любовни триъгълници. 
 
Можеш ли в екстремно кратки срокове да прецениш, дали човекът отсреща е твоята половинка? Нашите 14 участника се впускат в това приключение и сграбчват здраво шанса за любов и брак. Очакват ни много интересни моменти, романтика и страст.


ИЗБРАНО