Fine Living през ноември 2017

1 ноември 2017 | 10:04 Дачев
Мега бърлоги
По два епизода всяка сряда, от 1 ноември в 21:00
 
Във всеки епизод от поредицата интериорният дизайнер Анитра Мекадън проектира и създава по една невероятна стая за отдих, която по неповторим начин отразява интересите и начина на живот на едно семейство. Нейните оригинални идеи надхвърлят и най-смелите мечти на семействата, докато тя преобразява стаите от скучни в ослепителни, с креативни теми, вариращи от студио за йога с прилежаща винарска изба до семейна стая със средновековна тематика. 
 
Присъединете се към Анитра през този сезон, в който тя и екипът й ще разделят голяма семейна стая на зона за купони за възрастни и зона за забавления за децата с някои тайни изненади.
 
И още: Анитра превръща таванското помещение в историческа къща в люлееща се танцова зала с люлеещи се детайли.
 
На гости при Джада
По два епизода всеки петък, от 17 ноември в 21:00
 
Любимата на всички готвачка Джада де Лаурентис се завръща през този ноември с чисто нов сезон на поредица, посветена на домашните забавления. Джада обича да организира купони и събирания със своите роднини и приятели и ще е домакиня на всякакви събития – от коктейлни партита до нощни момичешки купони за дъщеря й Джейд. 
 
В този втори сезон по Fine Living, Джада приготвя здравословна детска храна за Джейд и нейните приятели, включваща замразени коктейли със зелено грозде и малки пици. 
 
Когато приятелите на Джада се появяват неочаквано, тя трябва да организира парти в последния момент, включващо меню от пушена салата с рукола и ябълки, фокача с мандарини и фенхел и газирана вода със замразени плодове.
 
Карибски живот
По два епизода всеки четвъртък, от 9 ноември в 21:00
 
Семейства опаковат багажа си и се впускат да търсят мечтания дом край пясъчните плажове на красивите карибски острови. Брокери на недвижими имоти им помагат да сбъднат мечтите си независимо от размер на бюджета, с който разполагат.
 
Този сезон, Шарла и Пийт от Ню Джързи ще търсят нов дом на Провидансиал, Търкс и Кайкос, където четирите им деца ще могат да се запознаят с островната култура, а Пийт ще композира музика. 
 
Междувременно двойката водолази Ръс и Мишел искат да се установят на остров Роатан, Хондурас, който е заобиколен от голям бариерен риф с безкрайни възможности за гмуркане.
 
Помощ след ремонт
Продължава всеки понеделник в 22:00
 
Ремонтите не винаги вървят по план, а повредени основи или наводнени мазета могат да превърнат в кошмар мечтите за обновяване на собствениците на къщи. За техен късмет, лицензираният строител Джон ДеСилвия идва на помощ и прави всичко по силите си за тези разочаровани семейства. Само за няколко дни Джон и неговият екип превръщат катастрофалните пространства в ослепителни.
 
В третия сезон Джон и екипът му спасяват банята на Маргарет и Джон, като решават проблема с мухъла, отстраняват теча и преправят разположението.
 
След като друг майстор прави разочароващ ремонт във вече ужасяващата ги кухня на Джо и Лиза, Джон я преобразява в елегантно, зашеметяващо ново пространство, в което собствениците ще се влюбят.
 


ИЗБРАНО