AXN с пет премиерни сезона през ноември

30 октомври 2017 | 15:35 Дачев
Маратонът на премиерните сезони по AXN този месец стартира на 3 ноември от 22:00 с 11 сезон на „Военни престъпления”.
И в този сезон на фокус са сложните и увлекателни криминални загадки, които трябва да разреши екипът от професионалисти, работещи за американската морска пехота. Отделът, ръководен от специален агент Гибс, обединява перфектно подготвени и опитни агенти от американската армия, специализирани в разследването на военни престъпления. Този малък, но упорит и мотивиран отряд е в състояние да разкрие всяко престъпление, независимо дали става въпрос за заговори и тероризъм, отвлечени подводници или мистериозна смърт на борда на самолетоносач.
 
Веднага след това от 22:50, тръгва премиерно 8 сезон на едно от разклоненията на франчайза - „Военни престъпления: Лос Анжелис“ с Крис О‘Донъл и LL Cool J.
Службата за Специални Проекти (OSP), която е подразделение на Военноморския Специален Отдел (NCIS) се занимава със залавянето на най-опасните и неуловими престъпници, които представляват заплаха за сигурността на нацията. Приемайки фалшиви самоличности и с помощта на най-модерните технологии, този екип от добре обучени агенти, влиза под дълбоко прикритие, за да постигне целите си.
 
На 14 ноември от 21:00 започва 3 сезон на създадената по действителен случай високооктанова драма „Скорпион“, в която на фокус e ексцентричният гений Уолтър О‘Брайън и неговият екип от талантливи в различни области специалисти, събрани за да осигурят последна защита срещу сложните, високотехнологични заплахи на новото време.
„Скорпион" е вдъхновен от истинската история на ирландеца Уолтър О'Брайън, човекът с един от най-високите коефициенти на интелигентност в света, чийто брилянтент ум и технологични умения помагат в определянето на заподозрените за бомбения атентат по време на Бостънския маратон. 
 
Скрита между редовете на учебниците по история е тази на Мери - младата жена, която ще стане известна като Мария Стюарт. Тийнейджърката Мария вече се превръща в твърдоглав монарх - красива, страстна и готова още в самото начало буйно да навлезе във властта. В 4 сезон на историческото фентъзи „Царство“, Мери се завръща в Шотландия и се опитва да си възвърне властта в родината си. Тя трябва да управлява умело както съюзниците така и враговете си, а напрежението между Мери и Елизабет нараства, когато Мери се омъжва за лорд Даркли, английски католик, претендиращ за английския трон.
 
Любимият ни професор по неврология, ексцентричният гений, любителят на аудиокасети и страдащ от множество фобии Даниел Пиърс идва в 3 сезон на „Възприятия“, който стартира на 20 ноември.
И в трети сезон Даниел продължава да използва нетрадиционните си методи, за да помага на ФБР да разкрива заплетени престъпления, като този път опитът му да живее спокоен живот в Париж e прекъснат от колегите му с рискован международен случай и плановете им да го върнат обратно в Чикаго.

* * * * * * *
 
Сезон 1 на „Забравена“ продължава с вторите пет от общо 10 премиерни епизода, които AXN продължава да излъчва премиерно всяка сряда от 21:00.


ИЗБРАНО