Лепа Брена зрелищно във VIP Brother

27 октомври 2017 | 13:06 Дачев
Финалът на формата е на 10 ноември, петък от 20:00 ч.

Тази вечер във VIP Brother 2017 (от 21:00 часа по NOVA) една балканска легенда ще прекрачи прага на известната Къща. Феноменалната Лепа Брена ще има специална задача към Съквартирантите, а изпълнението ѝ ще бъде зрелищно.
 
Освен емоциите от влизането на Лепа Брена, звездите ще се борят с непосилната задача да изпразнят басейна за една нощ, само с помощта на чаши за вода, а финалът на седмичната мисия ще даде отговор на така важния въпрос – успя ли да отслабне Сашка Васева с 5 килограма и успешна ли е тайната мисия на Маргарита и Алфредо..
 
Влизането на музикалната икона ще доведе Съквартирантите до истинска еуфория. Те ще трябва да посрещнат Лепа Брена по необикновен начин – чрез конкурс за двойници на певицата, а самата тя ще влезе в ролята на жури и ще излъчи победител. Всички задружно ще се впуснат в песни, танци и приготовления за голямото събитие, а смехът и забавлението ще бъдат повече от сигурни. Как най-голямата почитателка на Лепа Брена в Къщата ще реагира на новината и кой ще стане победител в конкурса, журиран от самата легенда, ще разберем още тази вечер.


ИЗБРАНО