Ирландски минисериал „Втори в листата“ от 1 ноември

25 октомври 2017 | 11:30 Дачев
Bulgaria ON AIR съобщава, че от 1 ноември (сряда) пуска политическия ирландски минисериал „Втори в листата“ (Ard Fhear, 2007 г.) - всеки делник в 21:00 часа
 
Сюжетът акцентира върху мошеничеството в политиката и се разгръща, когато една партия губи изборите. Драматичната поредица разказва за Винсънт Флин - независим кандидат за политически кабинет, който се съюзява с необикновен партньор. Част от отбора става алкохоликът и бивш учител Уили Костело, за да сформират най-неочаквания екип. 
 
Може ли човек да се научи да бъде политик или не? Това е основният въпрос в минисериала за един необикновен тандем по време на избори в Кери, Ирландия. Теорията е, че „всички политици са местни“. Двамата, Флин и Костело, се опитват да си проправят път в политическия свят, изпълнен с тайни и интриги. Ще успеят ли да се преборят с конкуренцията за място сред първите в държавата?
 
Лентата е номинирана в осем категории на Ирландските телевизионни и филмови награди, от които печели четири, включително за най-добър драматичен сериал.


ИЗБРАНО