Повече за Спас от Кочериново - в неделя вечер

20 октомври 2017 | 14:17 Дачев
 Още от измамните схеми на Спас Василев от Кочериново, станал известен в социалните мрежи с фалшивата си самоличност „Александър Николов”, ще видят единствено зрителите на bTV тази неделя веднага след централната емисия на Новините. 
 
Във филм за bTV Репортерите Росен Цветков разказва нечувани досега факти за това откога започва престъпната кариера на хитреца, който измами десетки хора с майсторски създаден фалшив образ в интернет. За първи път зрителите на bTV ще чуят негови самопризнания - защо мами и как успява да избяга от полицията. И още - французинът Александър Мартинез, чиито снимки Спас е крал години наред, за да създаде фалшивия си виртуален имидж, отговаря на въпросите на разследващия журналист. 
 
* * * * * * * 
 
Утре, в съботното издание на bTV Репортерите, фоторепортерът Ладислав Цветков показва едно различно лице на Израел. 
 
В държава, която в представите на повечето от нас е размирна зона, фотографското око на репортера улавя детайлите на модерен и динамичен живот. След пътешествието из  Тел Авив, Йерусалим, пустинята Негев, Мъртво море, Ейлат и още много други дестинации Ладислав Цветков показва великолепни кадри, които не само дават различен поглед към Израел, но и провокират интереса на зрителите да видят още. 
  
„Призната или не, държавата Израел върви по своя път и има забележителни постижения. Водещото усещане, поне за мен, е за воля и желание за живот,“ казва той. 
 


ИЗБРАНО