Кулинарно пътешествие в района на Тетевен - в неделя

20 октомври 2017 | 13:16 Дачев
 В неделя от 12:30 часа в първото издание от новия сезон на „Ловци на храна” по bTV Chef Андре Токев и Събин Ранков ще отведат зрителите на кулинарно пътешествие в района на Тетевен. 
 
Двамата готвачи приемат като собствана мисия откриването и споделянето на кулинарната история на България, за да бъде тя възродена и модернизирана. Приел отговорната задача да бъде „острието” на Chef Токев, колоритният му помощник е готов да „провери” и опита всеки продукт и деликатес от всички краища на страната.
 
* * * * * * *
 
Chef Токев гостува в студиото на „Тази сутрин“ в световния ден на готвачите, за да поздрави всички свои колеги, гурмани, както и хоби-готвачите, които очаква в четвъртия сезон на MasterChef. Следвайки своята страст и призвание, топ кулинарят продължава да търси нови вкусове и рецепти, като от тази неделя ще показва на зрителите любопитни открития от родната трапеза, традиции в храненето и годишния календар за производство и съхранение на продукти на българина.
 
„Ловците на храна“ имат амбицията да създадат своеобразна кулинарно-историческа карта на България, за да покажат впечатляващите си, уникални открития и да превърнат страната ни в кулинарна дестинация, каквато заслужава да бъде.


ИЗБРАНО