”Разследване” с Васил Иванов - от 29 октомври по Канал 3

17 октомври 2017 | 19:29 Дачев
Разследващият журналист Васил Иванов, който през април т.г. напусна телевизия "NOVA", от по-следващата неделя започва свое предаване по Канал 3.

То ще носи името "Разследване" - същото като поредицата документални филми в неделя "Разследване" от януари 2012 г. по Нова телевизия, на която Иванов бе сред авторите и водещите. Тази поредица по-късно стана част от "Темата на NOVA", а от февруари миналата година в екипа й е Генка Шикерова (която пък преди това напусна bTV).

Стартът на Васил Иванов в "Канал 3" първоначално бе програмиран за тази неделя, 22 октомври, но преди минути от телевизията съобщиха, че се отлага за 29 октомври. Предаването е с продължителност 30 минути и ще върви в часовия пояс 19:30 -20:00 всяка седмица, в ден неделя.

Топжурналистът се присъедини към екипа на Канал 2 през август. Управителката на медията - Ива Стоянова, тогава заяви:
 

„Канал 3 покани Васил Иванов в екипа си, защото той е един от най-силните разследващи журналисти в България. Тук той ще има пълната свобода да работи. Да разкрива злоупотреби и да се опитва да промени съдбата на хората, които страдат от тях. Подаваме ръка на Васил в момент, в който много други медии се уплашиха да го направят. За кадърните журналисти, за тези, които търсят истината, не трябва да има прегради да работят“.
 

"Канал 3 е мястото, където ще мога да върша най-добре това, което умея – да показвам без притеснение корумпирани управници и всякакви други крадци, които богатеят на гърба на народа. Схемите и далаверите им ще виждате често по Канал 3!“, каза Васил Иванов. Той приема зрителски сигнали на електронна поща vasil.ivanov@kanal3.bg.


ИЗБРАНО